BrewDog Paradox Grain 2020 (13% - Schrödinger's Stout) Skotlanti
BrewDog imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 13,0 %
  • Väri: paradoxaalisenmusta
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 8,89 EUR

Melko mieto tuoksu oli tölkistä tai sitten on hajuaisti mennyt... Hyvin mieto karkkinen tuoksu. Makea, konjakkimainen maku. Alkoholin tuntee kuten viinissäkin, makeutta ei tunne yhtään. Tulee milk stout mieleen. Maku on jännä, tasapainoinen, vivahteita on, alkoholi tuntuu. Tämän jälkeen voi olla kivassa nousussa. Volttimäärän huomaa. Yllättävän hienostunut maku, taidokkaasti tehty. Ei ole hiiltynyt, eikä ole ärhäkkäästi humaloitu. Kärsii ehkä arvostelussa että on viimeinen, toisaalta että on viimenen, todettakoon, että ervostelujärjestys on ollut oikea. Tässä ei ole ainakaan sitä "Brewdog":maista makua mikä on kaikissa Brewdogin oluissa. Kun nimi in Schrödinger, niin maistaa että onko tämä stoutia vai ei.. maistaessa huomaa. Yhtäaikaa elossa tai kuollut. Häilyvää on rajanveto. En kyllä stoutiksi sanoisi ensimaistamalla. Jännää miten saa tällaiseen volttimäärään tällaisem maun. Hieman maistuu alkoholi, joka vähän laskee arvosanaa... Tämä on saatu kuitenkin kohdilleen, ammattilaiset olleet asialla. Hillitty ja hienostunut maku kuitenkin. Tämä on malliesimerkki siitä, että oluen ei tarvitse olla makea, kun siinä on paljon volttelja.

Arvosana:

Lisätty: 2020-06-18

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024