Karhu Laku Portteri Suomi
Sinebrychoff (Carlsberg) baltic porter
  • Alkoholipitoisuus: 5,5 %
  • Väri: jokuvaihteistoöljy
  • Pakkaus: tölkki 500ml
  • Hintaluokka: 3,49 EUR

Tuoksu on kuin Kozel Dark. Vaahtoaa ainakin hyvin. Makea! Halvan lakritsia söisi paketista! Kun lakritsin maku katoaa, jää ontto jälkimaku. Puute ei siis ole se, ettei lakritsi maistu! Maistuu kyllä. Kädetkin on tahmaisena pelkästä maistelusta. On kyllä sellasita kaulapaskaolutta että... Koffin portteri on kyllä ihan hyvä, olisi odottanut että tässä on samaa vivahdetta... Pienenä määränä olisi ihan OK mutta puoli litraa... Ei muuta kuin suut makiaksi! Jos tämä olisi 9 volttinen niin voisi toimia.... Ehdottomasti sitten imperial stout eikä portteri. Olisi kaivannut lisää runkoa. Hyvin pieni lakritsin maku olisi hyvä mutta tässä se on ihan överi. Kyllä tästäkin pahan olon saa. Ei tarvitse edes juoda itseä humalaan. Olisi todellinen urheilusuoritus juoda tätä sixpack... Verenpaineet on varmaan tapissa! On kuitenkin nimensä mukainen. Logo on aivan hienoa ja kullanvärinen teksti. Ei maistu oluelta vaan lantratulta likööriltä. Tämä on oikea koronatesti! Jos voit juoda tätä niin sinulla on korona! Menee urheilusuorituksen ja tsemppamisen puolelle.. jaksaa jaksaa... Aiheuttaa kylmiä väreitä.

Arvosana:

Lisätty: 2020-10-02

Kommentit (1)Arvosana:

Pete (2022-04-21 15:18:51)
Lemppariolutta. Kokeilepa joskus kuumassa paljussa kirpeässä pakkassäässä. Ja kyllä, tätä voi nautiskella vaikka 3 tölkkiä putkeen.


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024