Põhjala Pime Öö Islay BA Viro
Põhjala imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 14,0 %
  • Väri: volvonvaihteistoöljy
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 9,98 EUR

Onpa kiva tuoksu. Tuoksuukin makealle. Meetvurstimainen, voimakas turveviskimäinen tuoksu. Miellyttävän hiiltynyt. Lämmittää kehoa ja mieltä. Kuin yskänlääkettä joisi - ehkä vähän parempaa sellaista. Tässä ei ole yskänlääkkeen sorbitolin makua mutta ärmättiä tämä on. Tervaleijona tulee mieleen, tuoksuukin tervaleijonalle. Ei ole sellaista jota voisi juoda hirveätä kyytiä. Ei ole öljymäistä. Tässä on 20% öljymäistä imperial stout -fiilistä ja 80% rauchbierimäistä tuntua joka on lykätty viskitynnyriin. Maku on aika uniikki. Tähän turtuu. Ei ole kikkaliltu millään mutta on makeaa... Makeus pidemmän päälle ehkä vähän liikaa. Ei aivan mikään portviinimäinen olut. Ehkä karvan verran liikaa makeutta tullut. Tyyli on sinänsä erilainen mutta makeudesta tulee meleen Omnipollon tietyt oluet jotka ovat hyvin jälkiruokamaisia.

Arvosana:

Lisätty: 2023-02-10

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024