Delirium Christmans Belgia
Brouwerij Huyghe strong ale
  • Alkoholipitoisuus: 10,0 %
  • Väri: luumukiisseli
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 5,98 EUR

Nyt sitten on lyöty mausteita. Tuoksuu mausteiselle, hedelmäkarkki. Ei kovin päällekäyvä tuoksu kuitenkaan. Ihan jees, mausteinen tosiaan. Ei uskoisi että on 10-volttinen, liian kylmä niin tulee liian hiilihappoinen fiilis. Äkkiseltään ei maistu miltään. Jotain mitä belgioluessa on mausteet - ehkä liian kylmää vielä. Onko suodatettu kun ei ollut hirveän hiivaista tämä loppu... Yllättävän heikko ssäilyvyys; 10/2025. Saisi lämmetä. Joku tässä tökkii vastaan... Vähän liikaa pelaa jos etiketilläja mielikuvilla... jos miettii vanhoja belgioluita niin kaikki painautus on korkissa. Nyt kun tämä lämpenee niin tulee entistä kauheampi tästä mausta... Pehmyt maku, ilmaisa, kermava. Ei tämä kyllä sellainen ole jota mielikseen juo. Liikaa alkoholia verrattuna runkoon ja makuun. Maistuu yskänlääkkeelle. Ei juomatta jättäisi, mutta tuskin tulee seuraavan kerran tilattua/ostettua.

Arvosana:

Lisätty: 2023-12-22

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024