Laugar Aupa Tovarisch Oloroso Barrel Aged Espanja
Laugar Brewery imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 12,0 %
  • Väri: fordecoboostinmoottoriöljy
  • Pakkaus: pullo 330ml
  • Hintaluokka: 10,42 EUR

Onpa jänä tuoksu tässä. Joku savuinen ruoka, liha, Schenkerla tulee mieleen. Tuoksuu hammaslääkärin ruskealle jodi-purskutusaineelle 80-luvulta. Onko maussa kahvia? Vai mikä tökkii? Pintamakeus on jännä, monia eri makukomponentteja, hitunen vaniljaa ehkä. Aika moni makuelementti on tynnyristä tullut kaiketi, aika perus kuitenkin silti. Maku ei hirveästi kuitenkaan eroa muista Russian Imperial Stouteista. Ei ole omaan makuun tämä olut. Maku on vähän viinimäinen, tannininen, jotain samaa on. Kuiva punaviini, samoja tuoksujakin. Ei ole sikarilaatikkomainen. Onpa vahva. Polttaa kurkkua. Tässä on ehkä enemmän mielenkiintoisia makuelementtejä mitä edellisessä Pohjalan oluessa. Ei tuomita heti - tuntee heti että täytyy maistella hitaasti. Etupuraisu on voimakas. Ei tästä saa oikein mitään irti. Märkä tynnyrin puu maistuu, märän puu aromi, monivivahteikas tulee. Maku hyökkää voimakkaasti homeisen kirsikkaisen ja vaniljaisen kellarimaisuutena. Jälkimaku tanniininen. Tuntuuko alkoholi ehkä liikaa läpi... tuoksussa ainakin. Vahva alkoholinen, kuivempirunkoinen. Mielenkiintoinen olut. Jakaa mielipiteitä.

Arvosana:

Lisätty: 2024-02-02

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024