St. Bernardus Prior 8 Belgia
St. Bernardus Brouwerij dubbel
  • Alkoholipitoisuus: 8,0 %
  • Väri: mustakotikalja
  • Pakkaus: pullo 750ml
  • Hintaluokka: 10,50 EUR

Paineita pullossa. Korkki meinaa pyrkiä itekseen pois. Ei saa tuoksusta kiinni. Vaahtoaa. Hieman kylmää vielä. Hieman pliisua, ainakin näin kylmänä. Kuin kuivaa 8-volttista kotikaljaa. Liian viileää maisteluhetkellä. Dubbel meneekö huppeliin. Vähän on fariinisokerimainen fiilis tässä kyllä. Jokin mauste tekee makean, siirappimaisen tunteen, mitä on jossain lääkkeissä. Ei oikein saa kiinni mikä. Ehkä jälkimaussa voisi olla taatelimainen maku tai makeus. Jokin hedelmä mitä ei tiedä että mikä se on. Kyllä tähän makuun tottuu. Pitää olla hieman lämmintä nautittaessa. Paranee lämmetessään. Ei ole maailman huippua mutta paraneeeeeeee. Ei ole pahaa, ei juomatta jää vaikka osti sjuttifemma-pullon. Maku tasoittuu lämmetessään. Aika tavanomainen maku silti. Ei ole lähdetty revittelemään millään.

Arvosana:

Lisätty: 2024-06-28

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024