Heikin Herkkuolut Suomi
Kotitekoinen kilju
  • Alkoholipitoisuus: - %
  • Väri: -
  • Pakkaus: pullo 1500ml
  • Hintaluokka: -

Hiilihapoton, aika mielenkiintoinen maku. Jälkimaku on ihan hyvä. Hiivainen tuoksu, suomalaiselle kulttuurishokki. Erikoisen makuinen, ei kuitenkaan huono. Hiiva maistuu, muttei se haittaa. Maltainen maku. Makea. Tuoksu muistuttaa wappusimaa. Jälkimaku kuin kotikaljassa / oluessa / mallastuotteessa. Reseptin salaisuus 2,5 x sokeria.

HUOM! OLUTKERHO SPONSORED BY HEIKIN HERKKUOLUT

Arvosana:

Lisätty: 2005-11-10

Kommentit (3)Arvosana:

Länkkärin olutvastaa (2023-12-13 12:45:43)
Heikki


nkj (2007-11-04 18:58:37)
Varmaan todella hyvää (maukasta) , eli ns.
suussa sulavaa.... Joskaan ei ole ainoa panimomestari kyseisellä kylällä.
Käsityö taitoja arvostavana annan täydet viisi tähteä.


PanimoMestari (2005-11-10 19:56:46)
Tuo raadin kommentti: "Suomalaiselle kulttuurishokki" kuulostaa oudolta. mielestäni oluen maku on perinteinen ja nuorekas. Nuorekas siksi, että nuoriso nauttii edelleenkin hiivaisesta suosikki mausta ja perinteinen siksi että tälläisiä oluita on suomessa tehty aina. Tosin panimomestarikaan ei ole ihan varma onko tuote edes olutta. Mutta 5 tähteä, koska aito ja alkuperäinen on aina priimatuote, jota muut koittavat vain koittavat epätoivoisesti matkia.


Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024