Amager Hr. Frederiksen Tanska
Amager Bryghus imperial stout
  • Alkoholipitoisuus: 10,5 %
  • Väri: musta
  • Pakkaus: pullo 500ml
  • Hintaluokka: 8,75 EUR

Tuoksu on että nokkareiät aukeaa. Öljymäistä kun kaataa lasiin. Voimakas meetvurstimainen hengitystiet avaava tuoksu. Ensimmäinen suutuntuma: rasvainen, voimainen. Erittäin täyteläinen. Tummuus räjähtää suuhun makuna. Sen jälkeen avautuu aikamoinen makukirjo. Hyvin vivahteikas. Tasapaino pysyy erikoisten makujen kesken. Ja mikä on makunystyröitä hivelevää: ei ole makea. Makeutta silti on mutta on sen verran makuisaa, että peittää makeuden tunteen. Alkoholi ei maistu. Kun antaa pidemmän aikaa olla suussa, jää humalan katkeruus kielen päälle. Makufaaseja löytyy! Pitkämakuinen, hörpyn välillä pitää olla vähintään minuutti että maku ehtii kehittyä suussa. Fru Fredrikseniin verrattuna maskuliinisempi ja persoonallisempi. Rugporteriin verrattuna tämä on kuin isku vasten kasvoja hyvässä mielessä: hyvin voimakasmakuinen. Ei ole aloittelijan olut. Jos joku sanoo että ei tykkää oluesta, en mene suosittelemaan! Ei ole lihainen eikä kahvinen, herkullinen. Espressomainen tuntuma. Loistava kokonaisuus. Nautiskeluolut.

Arvosana:

Lisätty: 2014-02-21

Kommentit (0)

Ei kommentteja. Kirjoita uusi kommentti oluelle!

Kirjoita uusi kommentti
Anna nimesi tai nimimerkkisi, kirjoita kommentti ja anna oluelle arvosana. Vastaa lopuksi oikein spämmitarkistuksen kysymykseen. Ilman kommenttitekstiä ja arvosanaa kommenttiasi ei hyväksytä!

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Arvosana    tähteä

Vastaa kysymykseen: "Mikä se on tuo asia, joka on kätkeytymässä maiseman taakse sivun yläkuvassa?" Kirjoita vastaus pienillä kirjaimilla:

© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024