Kommentit käyttäjältä

"Stypid"

Schwaben Bräu Pilsner (2007-05-10)
Ei todellaankaan olueiden makuhelmiä. Juotuna menee alas, mutta mitään nautintoa on turha hakea. Ehkä enemmänkin janojuoma tai suuremmissa määrin kelpaa myös humaltumiseen. Kylmänä ehdottomasti siedettävämpi, kuin lämpimänä.


Aldaris Stiprais (2007-05-10)
Mitä itse olen reissuillani Latviassa Aldarista juonut, niin mausta olen pitänyt. Mielestäni tämäkin on siis todella hyvä juomisolut niin kylmiin kesäiltoihin, kuin iloisille talviterasseillekkin. Ei mitään merkittävää, mutta nautittavaa tavaraa.


Hollandia (2007-02-22)
Kieltämättä hieman lattean makuinen ja jälkimakua ei tosiaankaan ole nimeksikään. Kyllä tämä kuitenkin olutta on, eikä mistään pahimmastakaan päästä. Tölkistä olivat kuitenkin tehneet niin silmääpistävän, että kyllä tämä kaupan hyllyltä mukaan tarttui. Kiva yksilö, mutta ei ihan peruskäyttöön.


Koff Portteri (2006-10-04)
Paskaa saa purkissa, mutta että pullossakin..tämähän on uutta. Olutta tästä ei tee mikään..eivät edea prosentit, jotka muuten ovat tämän tuotteen hyvät puolet. Päähän hän se menee sitä mukaa, kun mahaan uppoaa..voi vaan olla, että alkaa paha kukka kurkussa kukkimaan ennemmin, kuin pullo on kumottu. Tähän kapistukseen en tule koskemaan myöhemmin edes tikulla..tuntuu siltä, että veden puhdistamolta otetaan puhdistamaton, sitä itseään omaava vesi nesteeksi ja tähän hankitaan prosentit sokerilla..joten tulos on...? Ei tällaisia enää..olut oluena ja sokerilla kuorrutettu paska erikseen. Kahden kulauksen juominen on melkein mahdotonta..ei näin.


Puhti IV B (2006-10-04)
Hajusta päätellen Puhti voisi olla tummempi vaihtoehto tästä niin kuuluisasta vahvasta Bjørne Brygstä, jota niin monet ovat juoneet humalatilansa saavuttamiseksi. Maku kuitenkin eroaa huomattavasti edellisestä, ehkä juuri ruispitoisuutensa vuoksi. Ruis tuoksee läpi juomasta jo heti ensihaistamalla. Tämä kuitenkin tuo hyvin makua ja pehmeyttä itse olueen. Ehkä jopa liikaakin. Positiivisena yllätyksenä alkoholi ei maistu läpi, joten tätä voi juoda..ehkä osin makunsa takia ei niin paljoa, mutta joitain kuitenkin. Ei niin ryyppäysjuoma..mutta ehkei näin vahvaa tavitsekkaan niin ryypätä. Tummista kun en pidä, niin tähdet ovat seuraavat.


Utenos (2006-10-04)
Muistikuvien mukaan olut muistuttaa niin usein latviassa juotua Zeldaa..siis yhtä nautinnollista, mutta jälkimaku hieman poikkeaa edellämainutusta. Aika perinteisesksi itä-euroopan olueksi listaisin virheellisesti kärjistäen. Hyvää olutta, jota voisi juoda enemmänkin..ainakin reissussa..tosin ehkä suomesta ryyppäämiseen parempia oluitakin löytyy. Itä euroopasta tykkäävänä tähtiä kuitenkin heltiää.


Kaura-Hunajaolut (2006-05-16)
Joo..no tulihan tuota maistettua ja paskaa oli. Samahan sitä ois vissiin juoda huonoa olutta kuraojasta ja lappaa lusikalla hunajaa kupoliin sen perään. Eihän tässä ole edes mitään, mikä olueeseen viittaisi.

Mutta koska pahempaakin "olutta" on juotu, niin voihan tälle ehkä sen yhden tähden pitkin hampain antaakkin.


Budweiser (2006-02-27)
Olut, jota voisi kaikkialla laskea huoleti hanasta, ilman että ihmiset huomaisivat eroa veteen verrattuna. Tätä laimeaakin laimeampaa olutta laimeampi on enää Budweiser Light, jonka juomista ei huomaa hyvällä tahollakaan...paitsi ehkä janon lähtemisenä. Eipä tälle tähtiä kehtaa antaa.


© Raksatien Olutkerho 2005 - 2024